»
Noutati si Proiecte » Noutati / Evenimente » Școala Altfel la atelierul ASDR

Școala Altfel la atelierul ASDR

Luni, 18 aprilie 2016, elevi de gimnaziu de la Școala Horea din Cluj-Napoca si-au petrecut  câteva ore ”altfel” in atelierul de meșteșuguri ASDR Dezmir. Supraveghiați de domnul diriginte și de două mămici și sub îndumarea unor instuctori pricepuți de la ASDR au pictat ouă, au lucrat la roata olarului, au țesut, au confecționat brățări și s-au zbenguit în parcul din curtea școlii din Dezmir.
 
Marți, 19 aprilie 2016 au fost în atelier elevii de la Școala Dezmir. Organizați în 2 grupe de către simpaticele învățătoare și ajutați de instructorii ASDR au lucrat timp de câteva ore: au țesut, au pictat, au depănat lână, au lucrat cu sucala și și-au confecționat brățări din mărgele.
 
Și in ziua de vineri, 22 aprilie 2016, am avut vizitatori la atelier. Elevii din clasa I E de la Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca și-au demonstrat priceperea la țesut și talentul la pictura.     
 
Vineri, 6 mai 2016, au mestesugit in atelierul ASDR elevi de la ”Colegiul National George Baritiu” din Cluj-Napoca.
 
Lume multă la Atelierul ASDR Dezmir și sambata, 14 mai 2016! Ne-au vizitat copii, tineri si adulți din com. Săndulești, jud. Cluj. Pentru aceștia, vizita s-a făcut în cadrul unui proiect derulat de biblioteca din localitate si finantat de fundatia Mereu Aproape.