»
Noutati si Proiecte » Noutati / Evenimente » Conferința de închidere a proiectului Made in Rural

Conferința de închidere a proiectului Made in Rural

Conferința a fost organizată în București, de către solicitant, Fundația World Vision Romania și a avut ca temă: ”MADE IN RURAL - oportunități de ocupare și antreprenoriat pentru spațiul rural”.
 
Ca partener în acest proiect, ASDR s-a implicat în implementarea următoarelor activități:
- Organizare campanii de informare, selecție grup țintă, informare si consiliere profesionala,  consiliere persoane din grupul țintă care au participat la concursul de planuri de afaceri.
- Formare profesională: 308 persoane au absolvit cursul de inițiere – competențe antreprenoriale susținut de  ASDR (12 serii). Cursurile s-au desfasurat in Regiunile NV, NE si Centru, in localitatile: Nicula,  Fundatura (jud. Cluj), Telciu (jud. Bistrița-Năsăud), Ceplenița, Hilița, Scobinți (jud. Iași), Todirești, Poienești, Laza (jud. Vaslui), Sălciua, Poșaga (jud. Alba), Vama Buzăului (jud. Brașov). Fiecare curs a avut o durata de 120 de ore si la sfarsitul instruirii fiecare cursant a avut intocmit un plan de afaceri.
- Pe tot parcursul derulării proiectului, experții ASDR au menținut legătura cu participanții, oferindu-le informații și sfaturi pentru a-și pune în practica ideile de afaceri.