»
Noutati si Proiecte » Proiecte » Proiectul ”Modernizăm trecutul!”

Proiectul ”Modernizăm trecutul!”

Asociaţia pentru Sprijinirea Dezvoltării Rurale – ASDR Dezmir implementează în perioada ianuarie – noiembrie 2017 proiectul Modernizăm trecutul!, proiect cofinanțat de Electrica s.a. in cadrul programului de granturi: „Electrica pune România într-o altă lumină”.
 
Proiectul se adresează tinerilor creativi și talentați din mediul rural, oferindu-le un sistem integrat de instruire in domeniile: modele tradiționale, design vestimentar, cusătură manuală tradițională, instruire și consultanță antreprenorială. Se dorește astfel aducerea în actualitate a modelelor tradiționale vechi și folosirea acestora în designul vestimentar modern.
 
Despre programul de granturi Electrica s.a
Prima ediție a programului de granturi “Electrica pune România într-o altă lumină” s-a desfăşurat în perioada 24 octombrie – 9 decembrie 2016, pe platforma online www.electrica.ro/CSR/program_granturi. 184 de proiecte au fost inscrise pe platformă, dintre care 150 au fost considerate eligibile, 21 de proiecte au intrat pe lista scurtă, iar 6 au fost votate ca fiind câştigătoare. Finanţarea totală oferită prin program este de 50.000 de euro (max, 10.000 euro pe proiect).
 
Despre Asociaţia pentru Sprijinirea Dezvoltării Rurale – ASDR
Încă de la înființare, din 2005,  ASDR sprijină dezvoltarea rurală prin  proiecte menite să reînvie şi să aducă în actualitate tradiţiile, obiceiurile şi îndeletnicirile vechi ale satului.
www.asdr.ro         https://www.facebook.com/asdrDezmir/
 
Persoană de contact: Viorica RUSU
Telefon: 0744470723, 0757574774
E-mail: asdr_dezmir@yahoo.com